Udtryk nordic film cinema næstved

udtryk nordic film cinema næstved

I Næstved kunne filmen med det lille rumvæsen ses i Bio, og folk valfartede til Kattebjerg fra hele Sydsjælland. Kino havde lokal premiere på Cliff Richard-filmen Expresso Bongo, og præsenterede den med ordene: "Hårdkogte grammofonkonger og små striptease-piger i et strålende satirisk lystspil". Juledag, mens de øvrige måtte vises tirsdag, onsdag eller torsdag. Billy Elliot, patti Cake, farvel, Berlin, fannys rejse. Det betød at der var langt mellem publikum i byens biografer. Sådan træner du din drage. I Scala Teatret kunne man også mærke stor fremgang i antallet af biografgængere. Captain Marvel, mange ledige pladser Få ledige pladser Næsten udsolgt Udsolgt. Juledag og et langt stykke ind i 1983. Find os på Facebook!

Næstved Bio: Udtryk nordic film cinema næstved

Biografen omtalte filmen som "En gyser i topklasse med chok paa chok". Stolene er er røde med tyk lækker polstring, og med usædvanlig god siddekomfort - så god at biografdirektør Annelise Hovmand valgte at sløjfe sofarækken midt i salen til fordel for de nye sæder berettede Næstved-Bladet, som videre skrev: "Moderniseringen af salen er omfattende. Fra ti morgen til ti aften under hele festivalen afløser den ene film den anden, og interessen indtil nu har været ganske overvældende. udtryk nordic film cinema næstved

Videos

Hotwife fucks another man while hubby films.

Næstved Program: Udtryk nordic film cinema næstved

Under overskriften " Flere går i biograferne trods tysk tvs spillefilm " beretter Næstved Tidende i begyndelsen af 1974, at biograferne oplever udtryk nordic film cinema næstved fremgang, trods konkurrence fra et stigende antal fællesantenne-anlæg, og dermed muligheden for at se spillefilm over tysk. Han blev i dag genkendt af de unge mennesker, der i lørdags forsøgte at holde ham tilbage, umiddelbart efter at de havde frataget ham revolveren med de skarpe skud. Den sidste kunde var en ung mand fra Vordingborg, som tyve minutter tidligere havde stået i kø for at købe billetter til aftenens første forestilling. Her finder du alle de store premierefilm for både børn og voksne, ligesom biografen ofte afholder forpremierer og særarrangementer. Og til at ledsage de stumfilm, der er på programmet, er der hyret en klaverbokser. I stedet startede han og hans hustru Valkyriebiografen, en rejsende bio, som gav forestillinger rundt om i de små byer. Sådan skrev Næstved Tidende i foråret 1969. Det gik ikke bedre hos Scala Teatret på Jørgen Jensens Vej. Mødregruppen, mange ledige pladser Få ledige pladser Næsten udsolgt Udsolgt. "Går der en god film i biografen kommer folk, lige meget hvad der er. Jeg må have penge med hjemmefra hver aften for at holde liv i biografen. Biografdirektør Kurt Kilde kunne fortælle, at han måtte aflyse en aften, hvor der blot mødte to mennesker. Den virker paa mange maader ikke særlig overbevisende, og mange af scenerne lader sig naturligvis kun udføre paa film.".

Om udtryk nordic film cinema næstved

Se alle indlæg af udtryk nordic film cinema næstved →

En kommentar til “Udtryk nordic film cinema næstved”

  1. Nordisk Film, biografer, næstved. Alle sale er bygget. (alle dage fra.00 -.00)..

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *