Sex falster gode jokes om mænd

Indsendt af Kevin. Tilbage af en masse ansøgere var tre personer tilbage, to mænd og en kvinde. Indsendt af Mathilde, fil. For at stoppe snorkelydene inden de begynder. Først spurgte læreren hvad får man fra lam, så svar jeg lamme kød. Det viser sig at den har sat sig i røven på. Hvordan får man en mands hjerne, til at ligne en ært? En mand sidder på en bar og drikker. Hvis du lægger dem ned rigtig første gang, Kan du gå på dem hele livet. Fordi de tit skyder genvej!

Sex falster gode jokes om mænd - Jokes om

Lad os være helt ærlige; der findes ikke så mange jokes om mænd, som om kvinder. Tjeneren kom efter de havde sludret i lidt tid. Jægerne To amerikanere fra New Jersey er på jagt ude i skoven, da den ene pludselig falder.

Sex falster gode jokes om mænd - Jokes om mænd

En mand gav mig to muligheder enten at score mange damer eller have en god hukommelse. De kan stave til det. Bind tandtråd over øjnene. De fandt så en lampe og gned den. Disse jokes er især til kvinder, som ønsker at morer sig over hvor dumdristige, tumpede og barnlige mænd kan være. Hvad sker der, når en mand åbner sin lynlås? Langsomt ændrer hans ansigtsudtryk sig fra vrede til væmmelse. Bartenden Vi har en drink der er opkaldt efter dig. Hvorfor har blondiner blå mærker rundt om navlen? Manden sendte sit tøj på vaskeri. Jægeren kommer tilbage på linjen og siger:.k., og hvad så? Konen: Ej altså, fnis. Michaels mormor var kommet yoni massage kbh thai massage vendsyssel på julebesøg, og drengen var ellevild: Nu kan far lave sit store nummer, råbte han glædestrålende. Far siger til sønnen: Nu kommer storken med din lillesøster! De vil have at jeg skal komme igen i morgen. Herefter råber den anden mand til ham: Jeg har været i seng med din mor for helvede. En dildo kan ikke fikse vasken Hvorfor skal blondine vitser altid være så korte? Jeg kan da godt tage mig længere tid om det hvis du vil. Sygeplejersken kommer brasende ind til lægen. De kan ikke tåle kritik. Hvad er ligheden, mellem mænd og p-pladser? En ung mand tager nogle armbøjninger i parken, da en ældre dame prikker ham på ryggen med sin stok og siger: -Unge mand, damen er gået. Hvad er ligheden mellem mænd og gulvfliser? Så siger de til den første mand: Derinde sidder din kone, gå ind og skyd hende. Fordi blonde mænd heller ikke er alt for kloge. Fortæl hende hun ikke må sluge. Søn Jeg så far.

En kommentar til “Sex falster gode jokes om mænd”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *